top of page

OVER ONS

Wat we doen

VSA is een gespecialiseerd opleidingscentrum dat op maat gemaakte opsporingsopleidingen aanbiedt aan verschillende organisaties, waaronder (semi) overheidsinstellingen, defensie en particuliere (onderzoeks) instellingen & bedrijven. Wat VSA uniek maakt, is onze benadering van praktijkgericht leren. Wij schrijven onze opleidingen op basis van de specifieke behoeften en situaties van onze opdrachtgevers, waarbij veiligheid, effectiviteit en efficiëntie centrale uitgangspunten zijn. Op deze manier kunnen de deelnemers na het behalen van hun certificaat niet alleen de direct de opgedane kennis toepassen, maar ook veilig, effectief en efficiënt werken in HUN werkomgeving. Door deze praktijkgerichte aanpak zorgt VSA ervoor dat onze deelnemers het verschil kunnen maken in hun vakgebied.

HEIMELIJK WERKEN

Wij begrijpen dat vertrouwelijkheid en discretie cruciaal zijn in opsporingsonderzoeken. Daarom trainen we onze deelnemers met effectieve methoden en technieken om heimelijk te opereren. Dit stelt hen in staat om hun taken uit te voeren zonder ongewenste aandacht te trekken en vertrouwelijke informatie te beschermen. Door deze nadruk op heimelijkheid kunnen onze deelnemers met vertrouwen en competentie opereren in gevoelige situaties. VSA wordt ondersteund door enkel Special Matter Experts (SME’s), wat wil zeggen dat enkel de meest ervaren docenten uit het werkveld die zowel nationaal als internationaal hebben geopereerd, de deelnemers aan de opleiding zullen begeleiden. 

pexels-anastasiia-chaikovska-16750838_edited.jpg

DE TAAL VAN VISION SKILLS ACADEMY

Het volgen van een van onze opleidingen zorgt ervoor dat alle deelnemers dezelfde taal spreken. Dit is van essentieel belang voor het efficiënt uitvoeren van opsporingsonderzoek. Ongeacht hun toewijzing op verschillende locaties, kunnen de deelnemers na afronding van de opleiding moeiteloos samenwerken aan hetzelfde onderzoek op opdracht. Dit bevordert de flexibiliteit en maakt het mogelijk om middelen en expertise optimaal in te zetten, zelfs als de teamleden op afstand van elkaar werken. 

VSA Vison Skills Academy.png

KERNWAARDEN VSA

  • VEILIGHEID

  • INTEGRITEIT

  • TRANSPARANTIE

  • KLANTGERICHTHEID

  • AUTHENTICITEIT

  • BETROKKENHEID

VSA Vison Skills Academy (2).png

Vision Skills Academy is een samenwerking tussen

SECUWEST - Detecteert, onderzoekt en bewijst

&

oculus sensus.png
bottom of page