top of page

ONZE DIENSTEN

We doen het allemaal

SURVEILLANCE

De wereld lijkt een steeds gevaarlijker plek te worden en daarom is het steeds moeilijker mensen op hun blauwe ogen te vertrouwen. Wanneer u gebruik maakt van deze dienst kunt u er zeker van zijn dat ons team alle beschikbare middelen inzet om alle informatie te zoeken die u nodig heeft. Wanneer u besluit om samen te werken met CTS heeft u de garantie dat u accurate, eerlijke en snelle resultaten krijgt.

Security Camera

ANTECEDENTENONDERZOEK

Dit is één van ons meest gebruikte diensten en we bieden deze dan ook graag aan voor iedereen die het nodig heeft. Hoewel veel zaken tijdsgevoelig en altijd onvoorspelbaar zijn, is ons team van doorgewinterde onderzoekers voorbereid op iedere taak en zullen we altijd verantwoord en zorgvuldig te werk gaan om informatielekken en juridische misstappen te voorkomen

TV Screens

UNDERCOVER ONDERZOEK

We werken dag en nacht en gebruiken alle mogelijke middelen om de informatie te verzamelen die onze klanten behoeven. We gebruiken de nieuwste technieken om deze dienst aan onze klanten te kunnen bieden. Of u nou een individu of een organisatie bent; neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken en maak gebruik van onze nieuwste technologieën en opsporingstechnieken.

Male Photographer
bottom of page